Translate this page to another language

Google translate is a website service that provides you with a translation of the website, to the language you choose from the list. Since it is computer generated, the translation may not always be completely correct. Please note that Jomala kommun is not responsible for any inaccuracies.

Barnomsorgen i Jomala kommun lediganslår en tillfällig befattning som assistent

Barnomsorgen i Jomala kommun lediganslår en tillfällig befattning som assistent

Barnomsorgen i Jomala kommun lediganslår en tillfällig befattning som assistent, 91,5 % med start så snabbt som möjligt, enligt överenskommelse.
Anställningen gäller i första hand till 31.12.2024, men kan komma att förlängas. Anställningen är inom kommunens barnomsorg med inledande placering på Sviby daghem.
Som assistent har du en viktig roll för barns välmående och utveckling. Du arbetar i en pedagogisk verksamhet med inslag av omsorg, och förväntas att vägleda barn i vardagliga situationer samt att delta i planering och utveckling av verksamheten i enlighet med rådande styrdokument.

Våra förväntningar är att du som söker är behörig assistent i enlighet med ÅFS 2020:99 (lämplig gymnasieexamen).
Du har en god samarbetsförmåga, ett professionellt bemötande mot både barn, vårdnadshavare, kollegor och övriga du möter i din yrkesroll, och du bidrar med ett positivt arbetsklimat bland annat genom att vara flexibel och lösningsfokuserad. Befattningen är tidsbunden med tillträde snarast, enligt överenskommelse.
Intervjuer kan komma att ske fortlöpande.
Den som anställs ska visa upp ett utdrag ur straffregistret.
En prövoperiod kan komma att tillämpas.

Klicka här för att ansöka i kuntarekry senast 11 september 2024 kl. 15.00

Kontaktuppgifter

Daghemsföreståndare Maria Stenberg-Haug tfn 329 191
maria.stenberg-haug@jomala.ax

Publicerad 29.8.2024
Uppdaterad 29.8.2024